WOONHUIS - NES a/d AMSTEL
UITBREIDING EN INTERNE VERBOUWING

Een stoer ontwerp voor een aanbouw in dit open polderlandschap. De locatie van het bestaande woonhuis was bepalend voor het ontwerp. Het werd een boeren houten schuur met prachtig zicht op het eindeloze polderlandschap en dat onder de rook van Amsterdam. Geen wonder dat de bewoners hun eenvoudige, uit de jaren 90, gebouwde huis wilde uitbreiden met iets wat recht doet aan de omgeving. Met ruw geschaafde zwarte houten delen als gevelbekleding, zwart golfplaten dak en antraciet houten kozijnen werd het een stoer gebouw. Leuke samenwerking met Elisabeth Schaafsma.

Projectdetails
opdrachtgever: particulier
opgeleverd: 2015
i.s.m. Elisabeth Schaafsma, Puur Bouwen
constructeur: De Ingenieursgroep http://www.deingenieursgroep.nl
aannemer: Bouwbedrijf Redder https://bouwbedrijfredder.nl